Τα πνευματικα δικαιωματα των ποιηματων και των κειμενων ειναι κατοχυρωμενα.

"Είμαι αναρχικός, και ο αναρχικός είναι ένας άνθρωπος με συνοχή (πνευματική ειρήνη, η ηρεμία, η εξοχή, να δουλεύεις το λιγότερο δυνατό, όσο είναι απαραίτητο για να μπορείς να ζεις, να απολαμβάνεις την ομορφιά, τον ήλιο. Να απολαμβάνεις τη ζωή με κεφαλαία, τώρα υπάρχει η ζωή με πεζά). Είναι το να έχεις μια προσωπική θεώρηση. Να εφαρμόζεις τις ιδέες σου στην καθημερινότητα στο μεγαλύτερο βαθμό, χωρίς να περιμένεις μέχρι να γίνει η επανάσταση. Αυτό μπορεί να το κάνει ο αναρχικός τώρα. Είναι μια φιλοσοφική θεώρηση, είναι μια κατάσταση πνεύματος, μια στάση ζωής. Πιστεύω πως αυτή η κοινωνία είναι πολύ άσχημα οργανωμένη, τόσο κοινωνικά όσο και πολιτικά και οικονομικά. Πρέπει να την αλλάξουμε εντελώς. Η αναρχία επικαλείται μια ζωή εντελώς διαφορετική. Με την αναρχία, προσπαθούμε να ζούμε αυτή την ουτοπία λίγο λίγο κάθε μέρα."

Abel Paz

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009Μια άθλια σκευωρία με πρωτοστάτη το ΛΑ.Ο.Σ εξυφαίνεται στα παρασκήνια της εξουσίας.
Η εξουσία τρομοκρατημένη από την εξέγερση του Δεκέμβρη ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα,φοβάται τον ίδιο τον ίσκιο της και μέσα στο πανικό της κλιμακώνει τις προσπάθειες της να κλείσει το indymedia!
Το ζήτημα έφτασε στη βουλή και εκεί ο"προασπιστής της δημοκρατίας" και βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ βελόπουλος απαίτησε το άμεσο κλείσιμο του indymedia
αντιμετωπίζοντας φιλική υποδοχή και κατανόηση από τους υπουργούς και βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης...
Το αντίπαλο γκρουπ πανηγυρίζει για τη μεγάλη νίκη του και εντείνει τις προσπάθεις του να διαδοθεί μεταφράζοντας τις διακηρύξεις του στα αγγλικά,γαλλικά και ισπανικά.
Οι φασίστες ονειρεύονται ότι έστησαν έναν θανάσιμο κλειό γύρω από το indymedia ενός αναντικατάστατου μέσου ενναλικτικής ενημέρωσης,ανάλυσης,διαλόγ
ου,βιβλιοθήκης και εκεί όπου το πνεύμα και το γράμμα της εξέγερσης βρήκαν φιλόξενο έδαφος να ανθίσουν.
Το ίδιο το indymedia αντιλαμβανόμενο την κλιμάκωση της επίθεσης προωθεί στην πρώτη σελίδα του ΌΛΕΣ τις βρώμικες πτυχές αυτής της επιχείρησης φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης στην ελλάδα.(η κρισιμότητα της κατάστασης είναι τέτοια ώστε τις τελευταίες ώρες είναι αδύνατο να έχεις πρόσβαση στη σελίδα του indymedia καθώς όλοι μπαίνουν για να δουν τί γίνεται!)
ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ το γκρουπ μας χρειάζεται ενίσχυση και διάδοση για να σταματήσουμε τη φασιστική φίμωση ενός από τα πιο δημοφιλή και ουσιαστικά σάιτς αυτής της χώρας!
Θα κάνουμε τα πάντα(συμπεριλαμβανομένων και των διαδηλώσεων) για να αποτρέψουμε το κλείσιμο του.
Το λιγότερο σε όλα αυτά είναι να προτείνουμε στους άλλους φίλους μας να γίνουν μέλη αυτού του γκρουπ αλλά και αυτό έχει τη σημασία του.
ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ έχει άλλωστε σημασία να δειχτεί ότι οι υποστηριχτές της ελεύθερης έκφρασης είναι πολύ περισσότεροι και συσπειρωμένοι ενάντια στα φασιστικά κοράκια που θέλουν να φιμώσουν τις φωνές της αντίστασης,της απελευθέρωσης,της εξέγερσης.
Το κλείσιμο άλλωστε του indymedia θα δημιουργούσε ένα προηγούμενο απαράδεκτο για τη λειτουργία των άλλων σάιτς εναλλακτικής ενημέρωσης και αντιπληροφόρησης.
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
Aπο την ομάδα να κλεισει το group λουκετο στο Indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Vintage

Loading...
Η ακεραιότητα δεν έχει ανάγκη από κανόνες.

Albert Camus
Θα σου πω ένα μυστικό φίλε μου. Μην περιμένεις την Ημέρα της Κρίσης. Έρχεται κάθε μέρα.

Albert Camus
Πολιτικός είναι κάποιος που διαιρεί τους ανθρώπους σε δυο τάξεις: σε υποχείρια και σε εχθρούς.
Νίτσε
"Out of damp and gloomy days, out of solitude, out of loveless words directed at us, conclusions grow up in us like fungusQ one morning they are there , we know not how, and they gaze upon us, morose and gray. Woe to the thinker who is not the gardener but only the soil of the plants that grow in him."

Νίτσε

Το τραγουδι της Μαριας Νεφελης (Ο. Ελυτης)

"Κρίμας το κορίτσι" λένε
το κεφάλι τους κουνάν
Τάχατες για μένα κλαίνε
δε μ'απαρατάν!

Μες στα σύννεφα βολτάρω
σαν την όμορφη αστραπή
κι ό,τι δώσω κι ό,τι πάρω
γίνεται βροχή.

Βρε παιδιά προσέξετέ με
κόβω κι απ'τις δυο μεριές
το πρωί που δε μιλιέμαι
βρίζω Παναγιές

και το βράδυ όπου κυλιέμαι
στα γρασίδια καθενού
λες και κονταροχτυπιέμαι
ντρούγκου-ντρούγκου-ντρου

Τη χαρά δε τη γνωρίζω
και τη λύπη την πατώ
σαν τον άγγελο γυρίζω
πάνω από τον γκρεμό

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Fly me to the moon

Αγαπημένα Στέκια

Follow by Email

Μπήκαν στο ράφι

'Εχουμε επισκέψεις!

Forum για Bloggers

image

Ελα και στην twitter παρεα μας

" Η πιο αξιόλογη επαναστατική φιλοδοξία είναι να δω τον άνθρωπο απελευθερωμένο από την αλλοτρίωσή του"
Τσε Γκεβάρα