Τα πνευματικα δικαιωματα των ποιηματων και των κειμενων ειναι κατοχυρωμενα.

"Είμαι αναρχικός, και ο αναρχικός είναι ένας άνθρωπος με συνοχή (πνευματική ειρήνη, η ηρεμία, η εξοχή, να δουλεύεις το λιγότερο δυνατό, όσο είναι απαραίτητο για να μπορείς να ζεις, να απολαμβάνεις την ομορφιά, τον ήλιο. Να απολαμβάνεις τη ζωή με κεφαλαία, τώρα υπάρχει η ζωή με πεζά). Είναι το να έχεις μια προσωπική θεώρηση. Να εφαρμόζεις τις ιδέες σου στην καθημερινότητα στο μεγαλύτερο βαθμό, χωρίς να περιμένεις μέχρι να γίνει η επανάσταση. Αυτό μπορεί να το κάνει ο αναρχικός τώρα. Είναι μια φιλοσοφική θεώρηση, είναι μια κατάσταση πνεύματος, μια στάση ζωής. Πιστεύω πως αυτή η κοινωνία είναι πολύ άσχημα οργανωμένη, τόσο κοινωνικά όσο και πολιτικά και οικονομικά. Πρέπει να την αλλάξουμε εντελώς. Η αναρχία επικαλείται μια ζωή εντελώς διαφορετική. Με την αναρχία, προσπαθούμε να ζούμε αυτή την ουτοπία λίγο λίγο κάθε μέρα."

Abel Paz

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010


ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ: Τραυματιστηκε θανασιμα στη Δαφνη Αττικης

Λάμπρος Φούντας
"Σε συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με το σημερινό περιστατικό στη Δάφνη Αττικής ανακοινώνεται ότι ο θανάσιμα τραυματισθείς είναι ο Λάμπρος Φούντας του Γεωργίου και της Σοφίας γεννηθείς την 23/05/1975 στην Αθήνα.Επισυνάπτεται φωτογραφία του και παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οποιοδήποτε στοιχείο να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 1014, 1964 και 170. Επισημαίνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. "


............................................................................................................................................


Νεκρός αντιεξουσιαστής κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στη Δάφνη

Κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών, στην περιοχή τη Δάφνης τις πρωινές ώρες σήμερα, ανάμεσα σε δύο άτομα και στο πλήρωμα ενός περιπολικού έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των μπάτσων ο Λάμπρος Φούντας, 35 χρονών.

Ο Λάμπρος Φούντας είχε συλληφθεί κατά την καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 1995. Η εξέγερση και η κατάληψη του Πολυτεχνείου είχε πραγματοποιηθεί από χιλιάδες κόσμου την ημέρα της επετείου. Ακολούθησε εισβολή των κατασταλτικών δυνάμεων του κράτους στο Πολυτεχνείο με αποτέλεσμα την σύλληψη 504 ανθρώπων.

Ο Λάμπρος Φούντας ανήκε στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ.΄Εφοδος σε 7 σπίτια έχει γίνει ήδη από την αστυνομία με παρουσία εισαγγελέα, με αφορμή την συμπλοκή στη Δάφνη, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του Λάμπρου Φούντα, από τις σφαίρες των μπάτσων. Όπως ισχυρίζονται οι δημοσιογράφοι, οι έρευνες θα συνεχιστούν όλο το βράδυ, και εκτός από την Αθήνα έχουν γίνει έφοδοι και σε σπίτια Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισσα.

πηγη:http://anarchypress.wordpress.com/

http://my-greek.blogspot.com/2010/03/blog-post_327.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Vintage

Loading...
Η ακεραιότητα δεν έχει ανάγκη από κανόνες.

Albert Camus
Θα σου πω ένα μυστικό φίλε μου. Μην περιμένεις την Ημέρα της Κρίσης. Έρχεται κάθε μέρα.

Albert Camus
Πολιτικός είναι κάποιος που διαιρεί τους ανθρώπους σε δυο τάξεις: σε υποχείρια και σε εχθρούς.
Νίτσε
"Out of damp and gloomy days, out of solitude, out of loveless words directed at us, conclusions grow up in us like fungusQ one morning they are there , we know not how, and they gaze upon us, morose and gray. Woe to the thinker who is not the gardener but only the soil of the plants that grow in him."

Νίτσε

Το τραγουδι της Μαριας Νεφελης (Ο. Ελυτης)

"Κρίμας το κορίτσι" λένε
το κεφάλι τους κουνάν
Τάχατες για μένα κλαίνε
δε μ'απαρατάν!

Μες στα σύννεφα βολτάρω
σαν την όμορφη αστραπή
κι ό,τι δώσω κι ό,τι πάρω
γίνεται βροχή.

Βρε παιδιά προσέξετέ με
κόβω κι απ'τις δυο μεριές
το πρωί που δε μιλιέμαι
βρίζω Παναγιές

και το βράδυ όπου κυλιέμαι
στα γρασίδια καθενού
λες και κονταροχτυπιέμαι
ντρούγκου-ντρούγκου-ντρου

Τη χαρά δε τη γνωρίζω
και τη λύπη την πατώ
σαν τον άγγελο γυρίζω
πάνω από τον γκρεμό

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Fly me to the moon

Αγαπημένα Στέκια

Follow by Email

Μπήκαν στο ράφι

'Εχουμε επισκέψεις!

Forum για Bloggers

image

Ελα και στην twitter παρεα μας

" Η πιο αξιόλογη επαναστατική φιλοδοξία είναι να δω τον άνθρωπο απελευθερωμένο από την αλλοτρίωσή του"
Τσε Γκεβάρα