Τα πνευματικα δικαιωματα των ποιηματων και των κειμενων ειναι κατοχυρωμενα.

"Είμαι αναρχικός, και ο αναρχικός είναι ένας άνθρωπος με συνοχή (πνευματική ειρήνη, η ηρεμία, η εξοχή, να δουλεύεις το λιγότερο δυνατό, όσο είναι απαραίτητο για να μπορείς να ζεις, να απολαμβάνεις την ομορφιά, τον ήλιο. Να απολαμβάνεις τη ζωή με κεφαλαία, τώρα υπάρχει η ζωή με πεζά). Είναι το να έχεις μια προσωπική θεώρηση. Να εφαρμόζεις τις ιδέες σου στην καθημερινότητα στο μεγαλύτερο βαθμό, χωρίς να περιμένεις μέχρι να γίνει η επανάσταση. Αυτό μπορεί να το κάνει ο αναρχικός τώρα. Είναι μια φιλοσοφική θεώρηση, είναι μια κατάσταση πνεύματος, μια στάση ζωής. Πιστεύω πως αυτή η κοινωνία είναι πολύ άσχημα οργανωμένη, τόσο κοινωνικά όσο και πολιτικά και οικονομικά. Πρέπει να την αλλάξουμε εντελώς. Η αναρχία επικαλείται μια ζωή εντελώς διαφορετική. Με την αναρχία, προσπαθούμε να ζούμε αυτή την ουτοπία λίγο λίγο κάθε μέρα."

Abel Paz

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010Aπο: Ωγύγιος Ουράνιος Μύθος (δημοσιευτηκε στην ομαδα του ιστολογιου στο facebook)

Φοβερή αποτελεσματικότητα από την ΕΛ.ΑΣ.!!!

Έπιασαν λέει έναν νεαρό φοιτητή ως τρομοκράτη διότι σε ένα σπίτι που την θεωρούν γιάφκα τρομοκρατών, βρήκαν σε σταθερό σημείο, ένα δακτυλικό του αποτύπωμα.
Και επειδή δεν έχουν και αρκετά στοιχεία, άκουσον άκουσον... έβγαλαν την φωτογραφία του νεαρού στην δημοσιότητα, να την δουν άλλοι και να δώσουν στοιχεία, βοηθώντας το έργο της ΕΛ.ΑΣ. (κοινώς να ρουφιανέψουν).

Αν θέλουν όμως πληροφορίες για τρομοκράτες, εγώ θα τους δώσω την μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση, που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα. Και θα τους δώσω όλους τους τρομοκράτες στυγνά.

Κύριοι της ΕΛ.ΑΣ., πηγαίνετε στις τουαλέτες της Βουλής και εκεί θα βρείτε όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα αυτών που διέλυσαν κυριολεκτικά την χώρα, την κατέκλεψαν, που τώρα αγωνίζεται να αποφύγει την χρεοκοπία...

Και όλοι αυτοί οι κλέφτες, απατεώνες, τρομοκράτες... όλη αυτή η συμμορία να πω; τρομοκρατική οργάνωση να πω; μαφία να πω; ... κυκλοφορούν όλοι τους ελεύθεροι!

Σας τους δίνω... Είναι φοβερή τρομοκρατική οργάνωση.
Πηγαίνετε και συλλάβετέ τους όλους!!!

Panos Katestramenos
Κι όμως λόγω των τρομονόμων-κουκουλονόμων-αντιτρομοκρατικών νόμων μπορούν να το κάνουν αυτό.Κατάντια..Αν μπορεί ας μου πει κάποιος πως σε μια "δημοκρατία" πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος και όχι να αποδείξουν οι άλλοι ότι είσαι ένοχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Vintage

Loading...
Η ακεραιότητα δεν έχει ανάγκη από κανόνες.

Albert Camus
Θα σου πω ένα μυστικό φίλε μου. Μην περιμένεις την Ημέρα της Κρίσης. Έρχεται κάθε μέρα.

Albert Camus
Πολιτικός είναι κάποιος που διαιρεί τους ανθρώπους σε δυο τάξεις: σε υποχείρια και σε εχθρούς.
Νίτσε
"Out of damp and gloomy days, out of solitude, out of loveless words directed at us, conclusions grow up in us like fungusQ one morning they are there , we know not how, and they gaze upon us, morose and gray. Woe to the thinker who is not the gardener but only the soil of the plants that grow in him."

Νίτσε

Το τραγουδι της Μαριας Νεφελης (Ο. Ελυτης)

"Κρίμας το κορίτσι" λένε
το κεφάλι τους κουνάν
Τάχατες για μένα κλαίνε
δε μ'απαρατάν!

Μες στα σύννεφα βολτάρω
σαν την όμορφη αστραπή
κι ό,τι δώσω κι ό,τι πάρω
γίνεται βροχή.

Βρε παιδιά προσέξετέ με
κόβω κι απ'τις δυο μεριές
το πρωί που δε μιλιέμαι
βρίζω Παναγιές

και το βράδυ όπου κυλιέμαι
στα γρασίδια καθενού
λες και κονταροχτυπιέμαι
ντρούγκου-ντρούγκου-ντρου

Τη χαρά δε τη γνωρίζω
και τη λύπη την πατώ
σαν τον άγγελο γυρίζω
πάνω από τον γκρεμό

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Fly me to the moon

Αγαπημένα Στέκια

Follow by Email

Μπήκαν στο ράφι

'Εχουμε επισκέψεις!

Forum για Bloggers

image

Ελα και στην twitter παρεα μας

" Η πιο αξιόλογη επαναστατική φιλοδοξία είναι να δω τον άνθρωπο απελευθερωμένο από την αλλοτρίωσή του"
Τσε Γκεβάρα